SEED SZERVER BÉRLÉS - TorrentSzerver.com / SeedSzerver.org

Gigabites seed szerverek távoli asztal kapcsolattal
Get Firefox

PAYPAL fizetés

Screenshotok:Távoli asztal kapcsolat indítása


WebUI elérés otthonról (1)


WebUI elérés otthonról (2)


uTorrent a távoli szerveren (1)


uTorrent a távoli szerveren (2)


uTorrent a távoli szerveren (3)


uTorrent a távoli szerveren (4)

Seed server szolgáltatásunk megrendelésének és igénybevételének menete:

1.) Töltsd ki az alábbi űrlapot, majd kattints a "Megrendelés elküldése" gombra! (Ne felejtsd el, hogy milyen felhasználónevet adtál meg, mert ezt a nevet kell megjegyzésként/közleményként feltűntetned fizetéskor, hogy azonosítani tudjuk az átutalt/befizetett összeget.)

2.) Az űrlap elküldését követően e-mailben értesítünk a megrendelés rögzítéséről, ezzel egyidejűleg küldjük ki számodra a fizetéssel kapcsolatos pontos információkat.

3.) A fizetési módot magad választhatod ki: mi a banki átutalást vagy banki készpénzbefizetést részesítjük előnyben a gyorsaság és egyszerűség végett, illetve már a legtöbb postán is lehetőséged van közvetlenül készpénzt befizetni a számlaszámunkra.

4.) Amint jóváírják számlánkon az összeget (24-72 órán belül, fizetési módtól függően), elkészítjük számodra a tárhelyet, beállítjuk a távoli felhasználót, FTP hozzáférést és uTorrent klienst, majd e-mailben elküldjük a pontos elérési/hozzáférési adatokat.

FIGYELEM: Bevezettük a PAYPAL fizetési lehetőséget! PayPal fizetés esetén is kérlek, hogy először rendeld meg a szolgáltatást az űrlap segítségével, kattints a "Megrendelés elküldése" gombra, majd ezt követően a http://www.torrentszerver.com/paypal.php oldalon használd a "Buy Now" funkciót és figyelmesen olvasd el az ott leírtakat!

(Amennyiben egyedi csomagot szeretnél összeállítani magadnak, írd meg elképzelésed nekünk e-mailben az info@torrentszerver.com címre és néhány órán belül megküldjük az árajánlatot.)